Un nou serial Boomerang, Ninja Express!

Publicat: 07.01.2022
Un nou serial Boomerang, Ninja Express!

Imaginati-va un serviciu de livrare care ofera orice, oriunde si oricand. Un serviciu de livrare care nu este restrictionat de limitarile de timp si spatiu. Unde sa mai adaugi si faptul ca este condus de trei ninja mici cu PUTERI INCREDIBILE?

Incepand de luni, 17 ianuarie, ora 19:00, Boomerang va difuza un nou serial – Ninja Express. Difuzat zilnic, serialul prezinta aventurile unor Ninja care livreaza colete neobisnuite!

Cei 3 Ninja traiesc si lucreaza impreuna 24/7. Sunt o echipa, sunt uniti si se completeaza perfect.

Intotdeauna au grija unul de celalalt, dar - ca si fratii - si ei se mai cearta.

Despre personaje

Kiro este, din punct de vedere fizic, cel mai mic dintre Ninja, dar in acelasi timp si batranul, liderul si creierul echipei. Superputerea lui speciala este faptul ca poate cauta prin spatiu si timp pentru a gasi orice ar putea comanda un client.

Aka este muschiul echipei, are temperament si este cunoscut pentru lipsa de rabdare. Conduce camionul de livrare Ninja. Acesta poate reduce temporar dimensiunea unui articol.

Konpeki este cel sensibil si entuziast. Este mereu in cautarea unei aventuri, dar, uneori, se lasa purtat de val. Superputerea lui consta in faptul ca poate calatori in orice loc si in orice moment si isi poate transporta intreaga echipa.

Kiro, Konpeki si Aka sunt personaje misterioase. In general, nu comunica prea mult cu celelalte personaje, nimeni nu stie cine sunt si singura modalitate prin care pot fi contactate este prin formularele de comanda pe care le lasa in jur.

Ce vor face cei trei Ninja?

Aflat cu echipajul sau in pragul unei revolte, un capitan pirat si papagalul lui comanda o comoara pentru a-i linisti pe toti, iar cei trei ninja se trezesc intr-o calatorie catre piramidele egiptene.

Avand nevoie de un balansoar in forma de cal pentru cadoul de ziua fiicei sale, un tata cere ajutor din partea Ninja Express, dar cele trei personaje principale se intorc cu legendarul cal troian.

Premiera noului serial va avea loc pe 17 ianuarie, incepand cu ora 19:00.
Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la ora 19:00.

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.