Act Constitutiv SC PB SA

Trimis la data: 2010-05-06
Materia: Economie
Nivel: Facultate
Pagini: 15
Nota: 9.85 / 10
Downloads: 0
Autor: Doina Mihaila
Dimensiune: 32kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
Societatea comerciala PB S.A. ("Societatea") a fost infiintata prin H.G. nr. 1180/1990, ca societate comerciala cu capital integral de stat, continuand activitatea Institutului PB infiintat la data de 01.02.1953 si a fost inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/20/1990 in data de 28.03.1990.In anul 1994, PB S.A. a devenit societate cu capital integral privat.

Cursuri similare:

Actionarii actuali ai Societatii sunt persoanele fizice si juridice mentionate in lista anexata prezentului act constitutiv.
ARTICOLUL 1 - DENUMIREA SI FORMA JURIDICA A SOCIETATII
1.1.Denumirea societatii comerciale pe actiuni este PB S.A. (denumita in continuare "Societatea").
1.2.Societatea este persoana juridica romana, constituita ca societate comerciala pe actiuni si isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile legii romane si ale actului constitutiv.

1.3.In orice factura, oferta, comanda, tarif, prospect si alte documente intrebuintate in comert, emanand de la Societate, se vor mentiona denumirea, forma juridica, sediul social, numarul din Registrul Comertului, codul unic de inregistrare si capitalul social subscris si varsat.

ARTICOLUL 2 - DURATA SOCIETATII
2.1.Societatea se constituie si va functiona pe o durata nelimitata, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.
ARTICOLUL 3 - SEDIUL SOCIETATII
3.1.Sediul Societatii este situat in Romania, Bucuresti, Str. Paris nr. 2, Sector 1. Acest sediu poate fi mutat in orice alt loc din Romania in baza hotararii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, adoptata in conditiile de validitate prevazute in prezentul Act Constitutiv.

ARTICOLUL 4 - FILIALE SI SUCURSALE
3.1.Societatea va putea sa infiinteze filiale, sucursale, reprezentante, birouri, puncte de lucru, agentii, in orice localitate din Romania sau din strainatate, potrivit hotararii adunarii generale a actionarilor, luata in conformitate cu prevederile actelor normative in vigoare si cu prevederile actului constitutiv al Societatii, precum si cu respectarea formalitatilor de constituire si inregistrare specifice locului unde acestea vor functiona.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.