Activitatea Bancara - SC Horus SA

Trimis la data: 2010-12-11
Materia: Finante-Banci
Nivel: Facultate
Pagini: 25
Nota: 9.97 / 10
Downloads: 0
Autor: Mirela Gorj
Dimensiune: 82kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
Societatea pe Actiuni ,,HORUS"este inregistrata la Camera Inregistrarii de Stat la 20.06.1995 cu nr.10603069. Societatea este sinestatatoare din punct de vedere financiar, gestiune, organizare, si se conduce in activitatea sa de legislatia in vigoare a R.M., de normele internationale de drept, de prezentul Statut si Contractul de constituire. Societatea este creata pe un termen nelimitat.

Cursuri similare:

Societatea este o persoana juridica, are bilant aparte, conturi de decontare si alte conturi, poate din numele sau sa incheie contracte, sa procure drepturi patrimoniale si nepatrimoniale si sa poarte obligatiuni, sa fie reclamat si reclamat in instanta de judecata . Societatea are sigiliu, simboluri de firma si marfa, formulare, stampile si alte rechizite necesare pentru activitatea sa. Ea are drept sa exercite o activitate sine statatoare economica externa si sa efectuieze operatiuni cu valuta straina in ordinea stabilita de legislatie. S.A.

"HORUS" nu poarta raspundere pentru obligatiunile statului, precum si statul nu poarta raspundere pentru obligatiunile societatii. Societatea poarta raspundere pentru indeplinirea angajamentelor sale cu tot patrimoniul sau, pentru care, conform legislatiei pot fi aplicate sanctiuni. Societatea nu poarta raspundere pentru obligatiunile actionarilor sai, atit persone fizice cit si juridice.
Pentru a creste numarul avantajelor, oferite de cumparatori, C.T.,,Euroterm" in permanenta, elaboreaza si introduce noi servicii.

Clientii C.T. reprezinta, pentru ei , forta motrica, care impulsioneaza spre evolutie permanenta si care arata directiile si metodele optime de crestere a calitatii serviciilor. Astfel profesionalizmul colaboratorilor C.T.,,Euroterm" contribue la satisfacerea maxima a necesitatilor consumatorilor , prin oferirea de produse si servicii de inalta calitate.

Consultatii. Specialistii C.T. .,,Euroterm" au o bogata experienta, ajuta sa se faca alegerea potrivita a sistemelor autonome de incalzire, sistemelor de gazificare, marfurilor electrocasnice, instalatiilor sanitare si canalizare.Vinzarea., C.T."Euroterm" accepta orice tip de plata: in numerar, transfer in credit-fara%, fara gaj, fara girant si fara prima plata.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.