Amplificatoare in clasa A cu tranzistor in conexiunea emitor comun

Trimis la data: 2014-02-14
Materia: Electotehnica
Nivel: Liceu
Pagini: 1
Nota: 9.37 / 10
Downloads: 0
Autor: vyruswap
Dimensiune: 15kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
G - generator ce furnizeaza semnalul de amplificare.Cb - condensator de cuplaj intre generator si amplificator (la frecventa de lucru e scurtcircuit; are rolul de separare galvanica intre generator si amplificator).R1,R2 - e un divizor de tensiune pt polarizarea tranzistorului.

Cursuri similare:

Rc- rezistenta de polarizare a tranzistorului
Re-rezistenta pt stabilizarea pct static de functionare al tranzsitorului la variatiile de temperatura.

Ce- condensatorul are rolul de a scurtcircuita in curent alternativ in rezistenta RE si in felul acesta tranzistorul functioneaza in conexiunea emitor comun.Cc- condensator de cuplaj intre amplificator si rezistenta de sarcina Rs.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.