Amplificator in cls B cu excitatie cu amplificator cu sarcina distribuita si iesire prin transformator

Trimis la data: 2014-02-14
Materia: Electotehnica
Nivel: Liceu
Pagini: 2
Nota: 9.90 / 10
Downloads: 0
Autor: vyruswap
Dimensiune: 16kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
Condensatorul C separa componenta galvanica si nu permite curentului continuu sa patrunda in generatorul de semnal.Rezistoarele R1,R2 polarizeaza baza tranzistorului T.Tranzistorul T e in conexiune cu sarcini distribuite si face defazarea semnalelor din emitor fata de cel din colector.R3,R4 sunt sarcinile distribuite ale Tranzistorului T.

Cursuri similare:

C1,C2 separa componenta galvanica dintre cele 2 etaje de amplificare. Au rolul de cuplaj .Rezist R5,R8 polarizeaza baza lui T1, iar R6,R7 polarizeaza baza lui T2.RE1,RE1 stabilizeaza pct static de functionare al tranzistoarelor T1,T2.

Tr reface semnalul alternativ sinusoidal pe rezistenta de sarcina.
Functionare
Semnalul Ui de la genereator se aplica etajul defazor care produce in colector si in emitor 2 semnale sinusoidale in antifaza.Aceste semnale U1,U2 comanda tranzistoarele T1, T2 in antifaza.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.