Atestat informatica Visual FoxPro - evidenta unei case de schimb valutar

Trimis la data: 2014-03-29
Materia: Informatica
Nivel: Liceu
Pagini: 14
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: alexandra_16d
Dimensiune: 23kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
Dupa anii '90 a devenit posibila tranzactionarea de valuta. Sigur, la inceput aceste tranzactii nu au prezentat un mare interes pentru populatie, dar o data cu cresterea necontrolata a inflatiei, populatia a inceput sa-si plaseze economiile in valuta.

Cursuri similare:

Deoarece piata neagra de valuta a cunoscut si ea o larga dezvoltare in aceasta perioada si a inceput sa apara valuta falsa, s-a impus ca o necesitate infiintarea caselor de schimb valutar, la care orice cetatean poate tranzactiona diferite valute. Astfel numarul de tranzactii valutare a crescut foarte mult, fiecare casa de schimb trebuind sa-si stabileasca cursul de la o zi la alta in asa fel incat sa creasca BN numarul de tranzactii, ceea ce ii va aduce castiguri prin diferenta dintre preturile de vanzare si cumparare.

Ori pentru a lua astfel de decizii trebuie tinuta o evidenta a vanzarilor si cumpararilor pe fiecare zi, pentru fiecare valuta in parte. Avand o astfel de evidenta se pot analiza evolutiile comparative pe luni sau ani, de exemplu.Sunt doar cateva motive pentru care am considerat foarte utila o aplicatie care sa tina evidenta tranzactiilor unei case de schimb valutar.

Lucrarea prezinta aspecte legate de activitatea unei case de schimb valutar.Aplicatia are numele atestat_banca.prg este realizata in mediu de programare FoxPro si este structurata astfel:Meniul principal este un meniu orizontal de tip menu si fiecare optiune guverneaza un submeniu de tip pop-up.

Selectarea optiunii A© Afisare_clienti A© duce la aparitia pe ecran a tuturor clientilor ce au efectuat tranzactii in aceasta casa de schimb valutar.La selectarea optiunii A© Sortare_clienti A>> intr-un raport se va face ordonarea alfabetica a tuturor clientiilor.Selectarea optiunii A© Adaugare_client A>> permite introducerea in baza de date a casei de schimb valutar a unei noi persoane cu ajutorul unui formular.Optiuea A© Cautare client A© permite localizarea unui client din baza de date existenta.Introduerea clientului cautat se face de la tastatura.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.