Automatizari

Trimis la data: 2014-02-14
Materia: Electotehnica
Nivel: Liceu
Pagini: 2
Nota: 9.04 / 10
Downloads: 0
Autor: vyruswap
Dimensiune: 15kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
Automatizarile reprezinta conducerea proceselor tehnologice fara interventia nemijlocita a omului.Ansamblul instalatiilor si echipamentelor cu ajutorul carora se realizeaza automatizarile poarta denumirea de echipamente de automatizare.Sistemul automat rep ansamblul alcatuit din dispozitivele de automatizare si instalatia automatizata.

Cursuri similare:

Functiile automatizarilor: orice proces tehnologic se caracterizeaza prin parametrii care pot fi neelectrici sau electrici.Acesti parametrii trebuie masurati la intervale dinainte stabilite - masurarea automata.
Valoarea masurata e verificata - control automat.

Daca exista erori se impune reglarea automata.In cazul unor defecte aparute in instalatie sau pt semnalizarea unor stari de functionare a echipamentelor se foloseste semnalizarea automata.In caz de defect se actioneaza protectia automata, iar in cazul in care e nevoie de schimbarea starii unui echipament se impune comanda automata.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.