Bazele de date

Trimis la data: 2012-09-24
Materia: Informatica
Nivel: Facultate
Pagini: 6
Nota: 9.54 / 10
Downloads: 0
Autor: andreea_zahy
Dimensiune: 323kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: pdf
Acorda si tu o nota acestui curs:
Aceste interogari sunt folosite pentru crearea de noi tabele pe baza inregistrarilor din tabelele deja existente. In acest mod datele afisate intr-o interogare pot fi stocate in baza de date.Crearea unei interogari pentru crearea unui tabel se face in modul urmator:1. In modul Design View se creeaza o interogare de selectie (vor fi luate in calcul doar campurile pe care le dorim in structura noului tabel iar in cazul in care sunt necesare si alte campuri pentru aplicarea unor criterii, acestea nu vor fi marcate in linia Show a grilei interogarii.

Cursuri similare:

Aceste interogari sunt utilizate pentru extragerea de inregistrari dintr-unul sau mai multe tabele si adaugarea lor intr-un alt tabel. Daca tabelul care constituie sursa de inregistrari contine mai multe campuri decat tabelul de destinatie interogarea adauga date numai in campurile identice si nu ia in consideratie celelalte campuri.
Crearea unei interogari pentru adaugarea de noi inregistrari se face in modul urmator:

1. In modul Design View se creeaza o interogare de selectie prin care se extrag inregistrarile care vor fi adaugate si campurile corespunzatoare; in cazul in care se doreste aplicarea unor criterii de selectie a acestora, se vor adauga campurile de restrictionat.
2. Se tasteaza eventualele criterii de selectie in linia de criterii a interogarii.

3. Din meniul Query se selecteaza optiunea Append Query ce va conduce la deschiderea ferestrei Append in care se va selecta numele tabelei in care se adauga inregistrarile.4. Ca efect apare randul Append To in grila interogarii. In acest rand se specifica numele campurilor in care se adauga date. In cazul in care denumirile campurilor din tabela sursa coincid cu cele din tabela destinatie ele sunt afisate automat in linia Append To a grilei interogarii.

5. Se apasa butonul Run din bara de instrumente.Sunt utilizate pentru a sterge date dintr-un grup de inregistrari selectate dupa un
anumit criteriu. Actiunea interogarilor de stergere acompaniata de optiunea de stergere in cascada configurata in fereastra Relationships poate conduce la stergerea simultana a datelor din mai multe tabele.
Crearea unei interogari pentru stergerea de inregistrari.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.