Caracteristicile traductoarelor

Trimis la data: 2014-02-14
Materia: Electronica
Nivel: Liceu
Pagini: 2
Nota: 9.64 / 10
Downloads: 0
Autor: vyruswap
Dimensiune: 15kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
1.caracteristica statica rep dependenta marimii de iesire in functie de marimea de intrare.
2.sensibilitatea e definita de raportul dintre variatia semnalului de iesire si variatia marimii de intrare.ea trebuie sa fie cat mai mare.
3.rezolutia rep intervalul de variatie minima a marimii de intrare necesara pt a determina aparitia unui salt la semnalul de iesire.

Cursuri similare:

4.domeniul de masurare definit de pragurile superioare de sensibilitate: xi maxim,xe maxim si cele inferioare: xi minim, xe minim.
5.panta medie(km) se obtine echivaland caracteristica statica cu o dreapta avand coeficientul unghiilor.
6.precizia de masurat trebuie sa fie cat mai mare, ea se apreciaza prin clasa de precizie a traductorului care este raportul dintre eroarea absoluta si domeniul de masurare.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.