Circuite basculante

Trimis la data: 2014-02-14
Materia: Electotehnica
Nivel: Liceu
Pagini: 3
Nota: 8.11 / 10
Downloads: 0
Autor: vyruswap
Dimensiune: 16kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
Sunt acele circuite ale caror iesiri pot trece dintr-o stare in alta.
1. CBB circuit basculant bistabil are 2 stari stabile. trecerea dintr-o stare in alta se face la comanda unui impuls de ceas.

Cursuri similare:

2. CBM circuit basculant monostabil au o singura stare stabila. Circuitul poate trece pt un timp limitat in starea instabila dupa care revine automat in starea stabilita. trecerea din starea stabila in cea instabila se face la comanda unui impuls de ceas iar revenirea se face fara comanda.
3. CMA circuite basculante astabile nu au nicio stare stabila, ele trecand automat dintr-o stare in alta fara comanda.

Circuitul basculant JK e un circuit basculant instabil de tip RST stapan sclav la care se adauga 2 reactii suplimentare si anume de la iesirea Q la intrarea lui K si de la iesirea lui Q barat la intrarea J
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.