Comunicare manageriala

Trimis la data: 2012-10-19
Materia: Comunicare
Nivel: Facultate
Pagini: n/a
Nota: 7.60 / 10
Downloads: 0
Autor: andreea_zahy
Dimensiune: 53kb
Voturi: 3
Tipul fisierelor: ppt
Acorda si tu o nota acestui curs:
Roluri interpersonale: de reprezentare, lider, persoana de legatura care se realizeaza prin:Comunicarea de reprezentare a organizatiei in fata subordonatilor;Crearea si mentinearea legaturilor atat in exteriorul, cat si in interiorul organizatiei.

Cursuri similare:

Rolurile managerilor:Roluri decizionale: de intreprinzator, de solutionare s conflictelor, responsabil cu alocarea de resurse si negociator, care se realizeaza prin:Initierea de activitati, strategii si tactici care sa duca la schimbare;Identificarea perturbatiilor importante ale activitatilor organizatiei;

Luarea sau aprobarea deciziilor organizationale privind alocarea de resurse pentru realizarea obiectivelor.Roluri informationale: de monitorizare si diseminare a informatiilor si de purtator de cuvant, care se realizeaza prin:Cautarea si primirea din diferite surse a informatiilor necesare pentru intelegerea proceselor interne din organizatie;

Transmiterea de informatii in interiorul organizatiei si spre exterior;Actiunea de a fi purtatorul de cuvant al politicii, actiunilor si rezultatelor organizatiei.

Activitati manageriale:comunicarea: presupune schimbul de informatii pe cale orala si scrisa - 1/3 din timpul de lucru al managerului.managementul traditional: planificare, luare de decizii, control - 1/3 din timpul de lucru al managerului.corelarea: intretinerea relatiilor din interiorul/exteriorul organizatiei - 1/5 din timpul de lucru al managerului.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.