Etica si legislatie in comunicare si relatii publice

Trimis la data: 2009-07-28
Materia: Comunicare
Nivel: Facultate
Pagini: 50
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: Cristina_B
Dimensiune: 81kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
Urmarim, in cuprinsul acestui curs, prezentarea concisa a catorva teme clasice ale eticii in relatiile publice, a unui corpus de teorii si concepte fundamentale, precum si observarea evolutiei actuale a eticii de afaceri, a tangentei cu religia, politica, administratia, etc., prin analizarea problematicii si ariilor de interes maxim, trecind astfel in revista noile fenomene si implicatii etice contemporane. Prezentam astfel pe scurt cateva ipoteze de lucru prin care incercam sa punem in evidenta cateva aspecte legate de etica si relatii publice in societatea contemporana.

Cursuri similare:

Cursul este organizat pe patru module de invatare, corespunzand celor mai importante teme ale eticii - raportate la relatiile publice, cu ilustrarea unora dintre domeniile ce ni s-au parut importante. Intelegerea in profunzime si asimilarea teoriilor si informatiilor disponibile in acest curs vor fi optimizate cu ocazia intalnirilor periodice, precum si prin utilizarea bibliografiei selective indicate si prin realizarea temelor de cercetare prezentate. Bibliotecile Universitatii noatre dispun acum de fondul de carte necesar realizarii acestor aplicatii, precum si de infrastructura informatica necesara unor investigatii pe Internet sau in bazele de date europene mai importante.
1. 4. Formatul si tipul activitatilor implicate de curs
Formatul cursului si tipul de activitati ce vor fi abordate in acest cadru: asa cum am aratat mai sus, cursul este organizat pe patru module de invatare, corespunzand celor mai importante teme ale eticii in relatiile publice si eticii in afaceri, in asa fel incat parcurgerea acestora sa ofere o perspectia actualizata asupra eticii in societatea contemporana. Vor avea loc intalniri periodice, fata in fata (sub forma consultatiilor),

urmate de sedinte de munca individuala, gestionata de fiecare cursant in ritmul sau propriu, prin parcurgerea surselor bibliografice indicate si realizarea temelor de cercetare ce vor fi degajate cu ocazia intalnirilor periodice, la curs. Aceste modalitati de lucru vor permite studentului sa isi planifice de la inceput intervalele de timp pe care va trebui sa le aloce pentru studiu la aceasta disciplina. Vor avea loc discutii pe temele mai importante si cu ocazia consultatiilor, exista posibilitatea angajarii in proiecte de cercetare - ce presupun insa prezenta la sediul facultatii, activitati care sunt considerate facultative.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.