Evaluarea performantelor profesionale individuale ale FP definitive

Trimis la data: 2010-01-23
Materia: Drept
Nivel: Facultate
Pagini: 2
Nota: 9.80 / 10
Downloads: 0
Autor: Andrei_M
Dimensiune: 13kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
Procedura de evaluare a performantelor profesionale individuale se aplica fie FP in raport cu realizarea obiectivelor individuale stabilite in baza atrib prevazute in fisa postului.Conform statutului FP evaluarea performanta profesionala individuale ale FP se realizeaza prin raportarea criteriilor de performanta la gradul de indeplinire a obiectivelor individuale prevazute ptr persoana evaluate.Ptr a fi realizata evaluarea anuala a preformantelo frodesionale individuale FP treb sa fi desfasurat o activitate de cel putin 6 luni in finctii pub.Evaluarea FP se face de catre evaluator, are calitate de evaluator:

Cursuri similare:

a. FP de conducere care coordoeaza compartimentul in cadrul caruia isi desfasoara activitatea FP de executie sau care coordoneaza activitatea acestuia
b. FP de conducere ierarhic superior potrivit structurii organizatorice a autoritatilor sau IP ptr FP de conducere
c. In altul FP ptr FP de conducere din subordine sau ptr FP de executie atunci cand acestia isi desfasoara activitatea in cadrul unor compartimente care nu sunt coordonate de un FP de conducere respectiv demnitarul ptr FP care sunt in subordinea acestuia

. Primarul pe baza propunerii CL ptr secretarul comunei,orasului si a subdiviziunii adm-terittoriala a municipiilor
Procedura de evaluare se realizeaza in 3 trepte:
- interviul
- completarea raportului de evaluare de catre evaluator
- contrasemnarea raportului de evaluare de catre evaluator
Evaluatorul analizeaza indeplinirea obiectivelor individuale fixate, noteaza criterii de performanta in funtie de importanta acestora stabilind calificativul final de evaluare a ferformantelor profesionale individuale consemneaza rezultate deosebite ale FP dificultatile intampinate de acestea in perioadele evaluate si face obs pe care le considera relevante.

Calificativul final al evaluarii se stabileste pe baza notei finale astfel:
- intre 1-2 nesatisfacator
- intre 2-3 satisfacator
- intre 3-4 bun
- intre 4-5 f bun

Interviul ca etapa a procesului de evaluare reprezinta un schimb de informatii care are loc intre evaluator si FP in cadrul caruia se aduc la cunostinta FP consemnarile facute de evaluator in raportul de evaluare.Raportul de evaluare se semneaza, se dateaza de catre evaluator si FP evaluat si apoi se inainteaza contrasemnatorului.
Procedura de evaluare are ca scop:
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.