Fabricarea utilajului petrolier si petrochimic

Trimis la data: 2009-12-08
Materia: Ecologie
Nivel: Facultate
Pagini: 151
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: Emil_R
Dimensiune: 2590kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: pdf
Acorda si tu o nota acestui curs:
In clasa pieselor tip arbore sunt incluse piesele la care suprafetele principale sunt cilindrice exterioare, iar lungimea este mult mai mare decat dimensiunea maxima transversala. Suprafetele laterale ale arborilor pot fi si suprafete conice sau suprafete profilate (caneluri, danturi evolventice, etc.) si pot contine alezaje cu axa perpendiculara pe axa arborelui sau canale de pana. Pe suprafetele frontale ale arborilor pot exista gauri coaxiale sau necoaxiale cu axa arborelui. Exista si constructii la care piesele de tip arbore au alezaje (cilindrice sau profilate) coaxiale cu suprafetele exterioare (arbori tubulari).

Cursuri similare:

Aceasta clasificare prezinta importanta pentru alegerea schemelor de bazare si fixare in timpul prelucrarii, deoarece arborii rigizi se pot prelucra fara reazeme suplimentare intermediare (prindere numai in universal pentru 3aȀdl sau in universal si varf pentru 123aȀ
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.