Finantarea afacerii

Trimis la data: 2016-05-27
Materia: Economie
Nivel: Facultate
Pagini: 21
Nota: 9.33 / 10
Downloads: 0
Autor: mihaila605
Dimensiune: 131kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
Obiectivul general si scopul final al oricarei afaceri il constituie desfasurarea unei activitati rentabile si cresterea permanenta a profitului. Demararea si realizarea afacerii presupune o investitie de capital din partea intreprinzatorului, actionarilor si asociatilor.
Elaborarea unei strategii de finantare si de atragere de fonduri, cunoasterea alternativelor posibile si obtinerea fondurilor in conditiile unui nivel redus al riscului de indatorare reprezinta sarcini vitale pentru succesul si supravietuirea afacerii.

Problema obtinerii de fonduri este diferita la intreprinzatorii mici si cei care doresc sa inceapa o afacere, fata de firmele mari, care se afla in faza de dezvoltare.

Pentru atragerea de fonduri exista cateva etape de parcurs pentru o organizatie care se afla in oricare din situatiile de mai sus.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.