Functionare schema

Trimis la data: 2014-02-14
Materia: Electotehnica
Nivel: Liceu
Pagini: 1
Nota: 9.85 / 10
Downloads: 0
Autor: vyruswap
Dimensiune: 16kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
-se inchide intreruptorul magneto-termic tripolar E1 si biploar E2 pregatind schema de alimentare a motorului in circuitul de forta prin inchiderea CND 1-2,3-4,5-6 si inchiderea CND 1-2 al lui E2 in circuitul de comanda.
Cand se doreste pornirea motorului se apasa butonul de pornire verde BP(V) inchizand cnd 3-4

Cursuri similare:

Faza ajunge in permanenta la borna A1 a contactorului prin cnd 1-2 a lui E2 care s-a inchis prin cni 95-95 al blocului de relee termice (1E3)
In momentul apasarii butonului de pornire nulul ajunge la borna A2 a contactoului prin cni 1-2 al BO(R) cnd 2-4 BP(V) care s-a inchis.
Bobina contactorului C este pusa sub tensiune; contactorul se excita si isi modifica instantaneu starea contactelor atat in circuitul de forta cat si in circuitul de comanda.

In circuitul de comanda se inchide contactul de automentinere 1C 53-54 Cnd care face posibil sa se ia mana de pe butonul de pornire, asigurand in permanenta alimentarea bobinei contactorului, deci contactorul devine excitat.

Cnd 43-44 al lui 2C se inchide alimentand lampe de semnalizare verde intre nul si faza, deci lampa semnalizeaza starea operativa de functionare a motorului.Cni 31-32 al lui 3C se deschide lampa rosie nu e sub tensiune.In circuitul de forta se inchid Cnd principale ale contacotului (1L1-2T1,3L2-4T2,5L3-6T3) alimentand motorul cat timp se doreste.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.