Instructia focului

Trimis la data: 2010-02-18
Materia: Drept
Nivel: Facultate
Pagini: 68
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: Horia_I
Dimensiune: 959kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
1. Cu glont obisjiuit (cu miez de otel) 7,62 mm ПA чж. обр. 43 - destinat pentru nimicirea fortei vii a inamiciilui ce se afla pe teren deschis sau dupa un adapost usor si tehnicii neblindate (automobile, motociclete s.a.). Glontul strapunge casca la distanta de 900 m si vesta antiglont - la 600 m; asupra tintelor aeriene (avioane, elicoptere, paras.utisti) tragerea e eficienta la 500 m.
Cu glont trasor 7,62 mm T - 45 чж. обр. 43 - destinat pentru indicarea obiectivelor si corectarea focului, precum si nimicirea fortei vii a inamicului. Distanta de trasare pana la 800 m. Tragerea cu gloante trasoare alterneaza cu cele obisnuite (peste 4-5 gloante), ceea ce se asigura prin umplerea corespunzatoare a Incarcatorului.

Cursuri similare:

l.Se demonteaza incarcatorul. Mentinem pistol-mitraliera cu mana stanga de gatul patului sau uluc, cu mana dreapta fnrasuram incarcatorul; apasand cu degetul mare pe zavor, miscam partea de jos a incarcatorului inainte si-1 demontam.2.Se verified daca lipseste cartusul in camera cartusului, pentru aceasta lasam In jos siguranta, conducem manerul portanchizatorufui fnapoi, verificam camera cartusului, eliberam manerul portanchizatorului si la aceasta se elibereaza cocosul de la pragul de armare.

3.Se extrage penarul cu accesorii din locasul patului. Inecam cu degetul mainii dreapta capacul locasului patului in asa mod ca penarul sub actiunea arcului sa iese din locas; deschidem penarul si scoatem peria, surubelnita, drontul, bilonul. La pistol-mitraliera cu pat rabatabil penarul cu accesorii se poarta fn buzunarul gentii portancharcatoare..Se scoate vergeaua. Capatul vergelei se trage de la teava, in asa fel ca capacul sa iese de sub sprijinul nivelului catarii, si se scote vergeaua fn sus. La scoaterea vergelei sc permite de a folosi dornul.

5.Sc demonteaza frana-compensator de la gura tevii;
6.Se demonteaza capacul cutiei mchizatorului. Cu mana
stanga mfasuram gatuj patului cu degetul mare acestei mainii apasam pe iesitura tijei arcului recuperator, cu mana dreapta ridicam in sus capacul cutiei mecanismelor si demontam capacul.
7.Se demonteaza recuperatorul;8.Se demonteaza fnchizatorul impreuna cu portinchizatorul. Tinand pistol-mitraliera cu mana stanga cu mana dreapta tragem port fnchizatorul inapoi pana la refuz, il ridicam impreuna cu inchizatorul si-1 extragem din cutia mecanismelor.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.