Managementul unei firme -SC Electra SRL

Trimis la data: 2013-11-23 Materia: Sociologie Nivel: Facultate Pagini: 16 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: razvandobre Dimensiune: 234kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui curs: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Produse:
Interfoane de acces cu cartela pentru blocuri de locuinte (pana la 255 de apartamente)
Interfoane de acces cu cartela pentru vile
Variatoare de turatie "Elvar" pentru motoare asincrone trifazate, cu rotorul in scurtcircuit, pentru motoare de puteri pana la 7,5 kW
Repartitoare de costuri pentru energie termica "Elterm"
Circuite imprimate cu gauri metalizate
Placi electronice in SMT (Surface Mounting Technology)
Dispozitive de acces
Automate pentru iluminat
Relee de noapte
Referate similare: Nu exista cursuri similare

Pozitia pe piata
1997 - 1999 Extinderea ariei de distributie la nivel national.
1999 Investitii in noi spatii de productie, utilaje si tehnologii de fabricatie la standarde europene, prin credite rambursabile PHARE si FRAI (Fondul Romano-American de Investitii).

1999 - 2002 Lider national pe piata interfoniei. Peste 40 de distribuitori in 36 din judetele tarii Diversificarea gamei de produse: noi sisteme de control acces, variatoare de turatie, repartitoare de costuri, circuite imprimate si servicii de plantare componente electronice.2002 Certificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu ISO 9001:2000 de catre TUV CERT Thuringen Germania.

2004- 2005 Extinderea suprafetei de productie la 4000 m2. Achizitionarea de utilaje de productivitate mare. Orientarea catre piata internationala: export, colaborari. Electra este lider national in domeniul interfoanelor, detinand actualmente 70% din piata acestor dispozitive.

Firma Electra produce cele mai durabile, mentenabile si apreciate produse electrice: interfoane cu cartela, repartitoare de caldura, dispozitive de control acces, automate pentru iluminat urmarind siguranta , confortul si calitatea vietii fiecarui consumator al firmei atat din tara cat si din strainatate prin utilizarea unei tehnologii avansate.

Care sunt obiectivele firmei?
Obiectivele generale sunt reprentate de mentinerea pozitiei de leader pe piata interna in domeniul interfoniei, incercarea de a deveni leader pe piata interna cat si europeana pentru celelalte produse, deasemenea cresterea anuala a profitului cu 20%(luand ca reper exercitiul financiar precedent), innoirea permanenta a ofertei de produse(interfoane pe baza de amprenta si voce, invertoare pentru tramvaie prin intermediul carora sa se obtina economii importante ale regiei locale de transport).

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6
  • pag. 7
  • pag. 8
  • pag. 9
  • pag. 10

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.