Recrutarea si selectia resurselor umane

Trimis la data: 2010-11-14 Materia: Management Nivel: Facultate Pagini: 42 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Florina Mustiuc Dimensiune: 598kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui curs: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
In firma dvs. pot interveni, Ia un moment dat, schimbari de personal. Unii angajati parasesc orgaAZnizatia, altii sunt promovati, transferati sau conceAZdiati. Toate aceste mutatii creeaza posturi vacante, in plus, daca activitatea firmei se extinde, aveti neAZvoie de un numar suplimentar de angajati. Acestia urmeaza sa fie obtinuti prin procesul de recrutare. Inainte de a declansa procesul de recrutare treAZbuie cunoscute cu exactitate numarul posturilor vacante (prin planificarea personalului), natura si cerintele acestora (prin analiza posturilor). Planificarea personalului si analiza posturilor sunt aspecte ce vor fi atinse in paginile urmatoare.
Referate similare: Nu exista cursuri similare

Intocmeste formele necesare, conform competentelor acordate, pentru incadrare, transferare, detasare si desfacere a contractului individual de munca pentru personalul din structura centrala a societatii si a subunitatilor direct subordonate.Tine evidenta nominala a miscarilor de personal (intrari - iesiri) si a promovarilor pentru structura centrala a sucursalei si subunitatile direct subordonate , precum si evidenta numerica pe functii, activitati, nivele de salarizare, grupe de varsta, sex, a miscarilor de personal (intrari-iesiri), a personalului pensionabil si a modului de incadrare pe clase de salarizare pentru intregul personal angajat al sucursalei.

Mentine legaturile cu AJOFM IASI, CJP IASI si depune lunar declaratiile conform legii pentru firmele mai sus amintite ;
Rezolva cererile si sesizarile privind drepturile de personal, reconstituiri de carnete de munca sau orice alte cereri privind gestiunea personalului in limita competentelorFace propuneri pentru proiectul Contractului Colectiv de Munca si a actelor aditionale la acesta.Urmareste aplicarea prevederilor Contractului Colectiv de Munca in legatura cu pregatirea, perfectionarea profesionala si promovarea personalului..

Asigura pregatirea si perfectionarea profesionala a personalului prin cursuri organizate de centre de perfectionare, de alte institutii specializate din tara sau strainatate sau prin cursuri postuniversitare.
Face propuneri de imbunatatire a activitatii de calificare, reconversie a fortei de munca si perfectionare a pregatirii profesionale a personalului.Efectueaza sondaje de opinie in randul salariatilor la cererea conducatorului ierarhic superior.

Propune efectuarea de studii, determinari, prin contracte cu institute specializate privind protectia mediului.Face propuneri pentru indicatoarele de calificare si lucrarile privind ierarhizarea personalului, precum si conditiile minime de pregatire si vechime necesare incadrarii si promovarii in meseriile si functiile prevazute in Contractul Colectiv de Munca.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6
  • pag. 7
  • pag. 8
  • pag. 9
  • pag. 10

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.