Reductor cu roti dintate, cilindrice cu dinti drepti cu o treapta de reducere

Trimis la data: 2015-06-24
Materia: Mecanica
Nivel: Facultate
Pagini: 18
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: parazithu
Dimensiune: 1000kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
Transmisiile mecanice dintre motor si masina de lucru maresc sau micsoreaza viteza, respectiv, momentul transmis ; modifica traiectoria sau caracterul miscarii ; modifica sensul sau planul de miscare ; regleaza si modifica continuu viteza ; isumeaza miscarea si momentele de transmis de la mai multe motoare sau distribuie miscarea la mai multe masini sau organe de lucru ; protejeaza organele masinii motoare contra suprasarcinilor.
Trasnmisiile mecanice pot fi prin angrenare si prin freacare.
Trasnmisiile mecanice pot fi prin angrenare si prin freacare.Transmisiile prin angrenare (roti dintate) cu raport de transmitere constant montate in carcase inchise se numesc reductoare cand reduc turatia (i>1) si amplificatoare cand maresc turatia (i
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.