Reproductia animalelor salbatice

Trimis la data: 2014-01-23
Materia: Anatomie
Nivel: Facultate
Pagini: n/a
Nota: 9.90 / 10
Downloads: 0
Autor: bordi
Dimensiune: 50kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: ppt
Acorda si tu o nota acestui curs:
Datorita complexitatii proceselor care asigura perpetuarea speciilor de animale, ca si datorita mijloacelor limitate de investigare a fenomenelor din sfera genitala, cercetarile din domeniul reproducerii animalelor au fost incepute relativ tarziu.

Cursuri similare:

Noile conditii de dezvoltare a cresterii si ameliorarii efectivelor de animale, create in Romania, dupa evenimentele din decembrie 1989, deschid un camp larg de actiune tuturor specialistilor, cadrelor didactice si studentilor, care vor pune in centrul preocuparilor lor imbinarea biologicului cu economicul, a frumosului (in sens zootehnic) cu utilul, reducerea efectelor nocive ale cresterii animalelor asupra mediului inconjurator, protejarea animalelor si satisfacerea starii de wellfare a acestora, alegerea celor mai adecvate metode de asigurare a sanatatii animalelor si omului
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.