Rolul elementelor componente

Trimis la data: 2014-02-14
Materia: Electronica
Nivel: Liceu
Pagini: 1
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: vyruswap
Dimensiune: 15kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
Elementul de comparatie(ec) are rolul de a compara permanent marimiea de iesire a instalatiei tehnologice cu o marime de acelasi fel cu valoare prescrisa(considerata constanta) rezultatul comparatiei fiind semnalul de eroare E.

Cursuri similare:

Regulatorul automat(RA) are rolul de a efectua anumite operatii asupra marimii E primita la intrare,respectic are rolul de a prelucra aceasta marime dupa o anumita lege,numita lege de reglare,rezultatul fiind marimea Xc aplicata ca marime de comanda elementului de executie.
Elementul de executie (ee) are rolul de a interveni in functionarea instalatiei tehnologice ptr corectarea parametrilor reglati conform marimii de comanda transmise de Ra.

Instalatia tehnologica(It) este in cazul general un sistem supus unor actiuni extreme numite perturbatii si actiunii comenzii gereate de Ra a carui marime de iesire este astfel reglata conform unui program prescris.
Traductorul (tr) este instalat pe bucla de reactie negativa are rolul de a transforma marimea de iesire a IT de regula intr`un semnal electric aplicat EC.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.