Specialisti in domeniul calitatii

Trimis la data: 2014-01-11
Materia: Comunicare
Nivel: Facultate
Pagini: 137
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 1
Autor: candy
Dimensiune: 5590kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: pdf
Acorda si tu o nota acestui curs:
Bazat pe experienta practica a lectorilor in aplicarea principiilor Managementului Calitatii, acest program de formare profesionalaisi propune sa transmita cunostintele necesare si sa dezvolte deprinderile participantilor de a opera sisteme de management al calitatii in universitate si de a creste eficienta activitatilor organizatiei - in cazul nostru a universitatii in cadrul careia activeaza.

Cursuri similare:

Programul de formare profesionala este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, iar absolventii programului de formare vor primi certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Programul de formare profesionala se finalizeaza prin examen final si sustinerea unui proiect de absolvire, la maxim o luna de la incheierea cursului. Programul de formare profesionala Asigurarea Calitatii se adreseaza:Cadrelor didactice din universitate

Personalului de suport din universitate
Specialistilor in calitate din universitate
Studentilor si masteranzilor care sunt interesati de domeniul asigurarii calitatii

Beneficiile pentru participanti:
La finalul programului de formare profesionala, participantii vor fi capabili:Sa inteleaga principiile managementului calitatii si sa le transpuna in optimizari ale activitatii proprii.Sa utilizeze corect tehnicile si instrumentele de management al calitatii.Sa determine indicatorii de performantade calitate.Sa identifice neconformitati si sa aplice corect tehnici si instrumente de tratare a
acestora.

Sa ia in considerare inregistrarile calitatii si sa invete sa le utilizeze.Sa calculeze costurile calitatii la nivel de directie/ facultate / universitate si sa identifice oportunitati de diminuare a acestor costuri.Sa aplice instrumentele specifice pentru imbunatatirea continua a calitatii.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.