Standarde si servicii conexe

Trimis la data: 2010-03-17
Materia: Electotehnica
Nivel: Facultate
Pagini: 1
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: Cristi_S
Dimensiune: 1kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui curs:
Activitati de control - Acele politici si proceduri care contribuie la asigurarea faptului ca directivele managementului unei entitati sunt duse la indeplinire. Activitatile de control sunt o componenta a controlului intern.
Afirmatii - Declaratii ale conducerii, explicite sau de alta natura, care sunt cuprinse in situatiile financiare.
Alt auditor - (vezi Auditor).
Alte informatii - Informatii financiare sau nefinanciare (altele decat situatiile financiare sau raportul auditorului asupra acestora) incluse in raportul anual - fie ca urmare a legii, fie pentru ca asa se obisnuieste.
Aria de aplicabilitate a unei revizuiri - Procedurile de revizuire care sunt considerate necesare in imprejurarile date pentru atingerea obiectivului unei revizuiri.
Aria de aplicabilitate a unui audit - Procedurile de audit care, in baza rationamentului auditorului si a Standardelor Internationale de Audit, sunt considerate a fi adecvate in imprejurarile date pentru atingerea obiectivului unui audit.
Asigurare - (vezi asigurare rezonabila)

Asigurare rezonabila (in contextul controlului de calitate) - Un nivel inalt, dar nu absolut, de asigurare.
Asigurare rezonabila (in contextul unei misiuni de audit) - Un nivel de asigurare ridicat, dar nu absolut, exprimat pozitiv in raportul auditorului ca fiind o asigurare rezonabila cu privire la faptul ca informatiile auditate nu contin denaturari semnificative.
Asistenti - Personalul implicat intr-un audit individual, altul decat auditorul.

Asociere - (vezi asocierea auditorului cu informatiile financiare).
Asocierea auditorului cu informatiile financiare - Un auditor este asociat cu informatiile financiare in cazul in care anexeaza un raport referitor la acele informatii sau consimte ca numele auditorului sa fie folosit intr-un context profesional.

Aspecte de audit care sunt in interesul guvernantei - Acele aspecte care apar intr- un audit al situatiilor financiare si care, in opinia auditorului, sunt deopotriva importante si relevante pentru cei insarcinati cu guvernanta in procesul de supervizare a raportarii financiare si de publicare. Aspectele de audit care sunt in interesul celor insarcinati cu guvernanta includ doar acele aspecte care au venit in atentia auditorului ca rezultat al derularii auditului.
Aspecte privind mediul inconjurator
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.