Strategii moderne in managementul resurselor umane

Trimis la data: 2013-02-08
Materia: Management
Nivel: Facultate
Pagini: n/a
Nota: 9.69 / 10
Downloads: 1
Autor: ela_ella02
Dimensiune: 2815kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: ppt
Acorda si tu o nota acestui curs:
Managementul resurselor umane este acea activitate organizationala care permite folosirea in modul cel mai eficient a oamenilor (angajatilor) pentru a atinge scopurile organizationale si individuale.

Cursuri similare:

Particularitati ale managementului resurselor umane in Romania
In contextul globalizarii si mondializarii pietelor au loc continue schimbari semnificative ale mediului de afaceri cu influente asupra conducerii organizatiilor si a resurselor sale umane.

Managerii din firmele romanesti trebuie sa constientizeze ca succesul firmei poate fi obtinut numai atunci cand fiecare angajat simte ca are valoare si ca este important in cadrul acesteia.Este necesara o abordare de tip marketing, unde clientul este noul angajat, produsul este intreprinderea si mai ales postul, planul de integrare si de pregatire .Managerii de resurse umane sunt din ce in ce mai implicati in strategia de business.

Managementul resurselor umane este orientat inspre actiune. Managementul resurselor umane subliniaza si cauta solutiile la problemele angajatilor pentru a ajuta la atingerea scopurilor organizationale si pentru a facilita dezvoltarea si satisfactia individuala.

Managementul resurselor umane este orientat spre individ: managementul resurselor umane trateaza fiecare angajat ca pe un individ distinct si ofera servicii si programe destinate sa-i satisfaca nevoile individuale.Managementul resurselor umane este orientat inspre viitor. Este preocupat de obiectivele organizatiei si ajuta la indeplinirea lor viitoare prin " oferirea" de angajati competenti, bine motivati.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.