Administratia publica mecanism al statului de executare a vointei politice

Nota: 10.00
Nivel: Facultate
Pagini: 10
Downloads: 0
Slabirea puterii, a autoritatii si eficacitatii guvernelor se accentueaza direct proportional cu extinderea campului lor de aplicare si a hipertrofiei aparatului birocratic. Istoria ne arata ca slabirea
puterii politice si transferarea catre structurile birocratice a constituit un fenomen relativ frecvent.Astfel "in anumite cazuri, (monarhiile helenistice, Egiptul ptolomeic, China hanilor) suveranul se
loveste de puterea crescanda a inaltilor sai functionari, a sefilor militari si/sau a preotilor, suveranuldevenind jucaria anturajului sau (rude, frati etc.); rebeliunile militare, revolutiile de palat si loviturilede stat intretin o instabilitate politica cronica (agravata la Roma si in Bizant de absenta unei legi a succesiunii care sa regleze clar regulile de transmitere a tronului)."

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.