Ai ales sa descarci cursul:

Aplicatii inele

Acest referat costa 300 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
1. Aratati ca fiecare din urmatoarele multimi de functii reale definite pe [ałĺ1,1] impreuna cu operatiile obisnuite de adunare si inmultire este inel comulativ unitar: 1) multimea tuturor functiilor continue; 2) multimea tuturor functiilor pare; 3) multimea tuturor functiilor polinomiale; 4) multimea tuturor functiilor derivabile; 5)
multimea tuturor functiilor marginite. Determinati in aceste inele elementele inversabile. In care din aceste inele exista divizori
ai lui zero? Precizati perechi de inele dintre care unul este subinel al celuilalt.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.