Bazele informatiei - notiuni introductive

Nota: 9.98
Nivel: Facultate
Pagini: 10
Downloads: 0
Informatii au existat in toate etapele dezvoltarii societatii omenesti, cantitatea lor a fost in continua crestere, iar modul de transmitere a lor s-a perfectionat mereu pentru a le asigura o raspandire mai rapida pe arii tot mai extinse. In fiecare epoca, pentru organizarea, memorarea si transmiterea informatiilor s-au folosit tehnicile de varf, astfel incepand cu a doua parte a secolului XX s-a folosit calculatorul electronic.
In ultimul deceniu al secolului trecut, in documentele oficiale ale Uniunii Europene, se defineste conceptul de societate informationala, care desemneaza noul model de societate ce se dezvolta ca urmare a revolutiei la care asistam in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor (TIC).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.