Compusi minerali

Nota: 9.87
Nivel: Facultate
Pagini: 3
Downloads: 0
Este constituent important din punct de vedere cantitativ, reprezinta aproximativ 2% din greutatea organismului. Calciu plasmatic este constituit din 2 fractiuni distinct. Prima fractiune : calciu difuzabil reprezentat de ionii de calciu liberi, fractiunea reprezinta 50-60 % din calciu plasmatic total si sub aceasta forma isi exercita calciu functiile specific. A doua fractiune: calciu nedifuzabil care consta din ioni de calciu legati de proteinde plasmatice in special de albumina. Fractiunea reprezinta 40-50%. Concentratia plasmatica este cuprinsa intre 8,5-11,5 mg/ 100ml ser. Metabolismul calciului este reglat de vitamina D si dormonul paratiroidian.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.