Contabilitatea intermediarilor financiari - cursul 5

Nota: 9.88
Nivel: Facultate
Pagini: 14
Downloads: 0

S.S.I.F. Unicapital Securites se angajeaza sa achizitioneze in cadrul Bursei Rasdaq un pachet de 50 de actiuni la un cost de achizitie de 5 000 000 lei. La data de 31 decembrie 200N valoarea justa a pachetului de actiuni inregistra valoarea de 5 500 000 lei, iar la data decontarii 2 ianuarie 200N+1 nivelul atins de valoarea justa a pachetului este de 5 750 000 lei. Se analizeaza comparativ modul de recunoastere si contabilizare a operatiunilor prezentate pornind de la ipoteza clasificarii instrumentelor financiare drept active disponibile pentru vanzare, pentru care societatea a mentionat in politica contabila ca va recunoaste diferenta rezultata in urma reevaluarii la valoarea justa a capitalului propriu, sau a tratarii instrumentelor financiare ca active detinute pentru tranzactionare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.