Continutul gestiunii financiar al intreprinderii

Nota: 10.00
Nivel: Facultate
Pagini: 60
Downloads: 0
In economia de piata, libera initiativa se manifesta plenar deoarece; toate activitatile cu scop lucrativ sunt supuse descentralizarii sub aspectul conducerii lor; rolul de agent economic este atribuit tuturor firmelor (intreprinderilor) indiferent de marimea lor si forma de proprietate pe care se bazeaza; iar statul se manifesta tot ca un agent economic ce intervine in reglarea activitatilor economice, indirect si in exclusivitate, numai prin parghii economico-financiare.
Activitatea unei intreprinderi nu poate fi conceputa in afara mediului in care ea functioneaza si evolueaza; din acest mediu isi procura mijloacele de care are nevoie, isi valorifica produsele sau serviciile, efectueaza incasari si plati etc.
Mediul poate fi definit ca fiind ansamblul corelat al factorilor naturali, economici, financiari, tehnici, juridici, demografici, sociali si politici, in contextul carora actioneaza o firma.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.