Costurile indatorarii

Nota: 9.82
Nivel: Facultate
Pagini: 10
Downloads: 1
Acest Standard International de Contabilitate revizuit inlocuieste IAS 23 - "Capitalizarea costurilor indatorarii", care a fost aprobat de Consiliu in martie 1984. Pe parcurs acest standard a suferit unele modificari astfel incat Standardul revizuit intra in vigoare la 1 ianuarie 1995.Acest standard are ca scop delimitarea unor prelucrari contabile care sa vizeze cheltuielile privind imprumuturile solicitate de entitati. IAS 23 propune ca toate cheltuielile relative la imprumuturi (de ex. dobanzile) sa fie tratate ca fiind cheltuieli ale exercitiului la care se refera, iar ca alternativa sa fie considerate un element al costului activului finantat prin imprumuturi.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.