Ai ales sa descarci cursul:

Decizia de finantare a firmei

Acest referat costa 100 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Obiectul deciziei de finantare il constituie selectia surselor de capitaluri, la cel mai redus cost al procurarii acestora, in conditii de reducere a riscului. Sursele de procurare a capitalurilor le
vom analiza in continuare in functie de tipul activitatii de finantat, respectiv vom vorbi in continuare despre finantarea pe termen scurt, aferenta activitatii curente, de exploatare a firmei, si despre finantarea pe termen mediu si lung, aferenta investitiilor realizate de catre firma. Sursele de finantare se impart in: surse proprii, surse atrase (datorii de exploatare), surse imprumutate (pe termen scurt, mediu si lung) si surse inchiriate (aferente finantarii pe termen lung).
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.