Delphi, mediu de programare visuala

Nota: 10.00
Nivel: Facultate
Pagini: 17
Downloads: 0
Delphi este un produs program realizat de firma Borland pentru scrierea aplicatiilor Windows. Cu Delphi se pot scrie programe pentru Windows mult mai rapid si mai usor. Se pot crea console de aplicatii Win32 sau programe de interfete grafice pentru utilizator. Cand se creaza, acestea din urma cu Delphi, se dispune de toata puterea pe care o ofera limbajul de programare (Object Pascal) intr-un mediu de dezvoltare rapida a aplicatiilor. Acest lucru presupune ca se poate crea interfata utilizator a unui program (interfata utilizator inseamna meniurile, casutele de dialog, fereastra principala etc.) folosind tehnicile drag-and-drop pentru o dezvoltare rapida a aplicatiilor (DRA).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.