Familia Simaroubaceae

Nota: 9.90
Nivel: Facultate
Pagini: 8
Downloads: 0
Cuprinde cca 16 specii de arbori originari din Asia de Est si Australia de Nord.Ailanthus altissima (Mill.) Swing. (sin. A. glandulosa Desf.) - Cenusar, Fals otetar. Este un arbore care ajunge la circa 18 m inaltime. Are inradacinare trasanta, un coronament larg, scoarta neteda, subtire, lujerii foarte grosi, parosi, de culoare galbuie-bruna. Frunzele sunt imparipenat-compuse, mari, de 40-100 cm lungime, cu multe foliole (3-25) care sunt lanceolat-ovate, petiolate, pe fata verzui inchis, iar pe dos cenusii-albastrui. Florile sunt grupate in panicule mari, terminale; ele apar in luna iunie-iulie. Fructele sunt samare, la inceput de culoare verzuie-galbuie, la sfarsitul verii devin rosietice iar apoi brun-deschis si persista pe arbore si in timpul iernii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.