Hameiul - Fitotehnie

Nota: 9.70
Nivel: Facultate
Pagini: 36
Downloads: 3
Curs despre Hameiul - Fitotehnie
Hameiul din flora spontana a fost cunoscut si utilizat din antichitate la prepararea unor bauturi (conurile) si in alimentatie (lastarii tineri porniti din butuc). Primele culturi de hamei s-au initiat in centrul si vestul Europei, in secolul al VII-lea, fiind ulterior atestate si in unele scrieri. Pe masura dezvoltarii industriei berii suprafetele cultivate cu hamei au crescut treptat, in special in zonele mai umede si racoroase din Europa, la "periferia" zonelor de cultivare a vitei-de-vie, unde aceasta da rezultate mai slabe. In secolul XIV - XV, suprafete mai mari cultivate cu hamei sunt consemnate in Boemia, Bavaria si Belgia, unde se dezvolta si o importanta industrie a berii. In secolul nostru, o dezvoltare marcanta a industriei berii si o extindere a suprafetelor cultivate cu hamei, in diferite tari, s-a inregistrat dupa cel de-al doilea razboi mondial.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.