Importanta disciplinei arboricultura ornamentala - Dezvoltarea in lume si in tara noastra

Nota: 10.00
Nivel: Facultate
Pagini: 4
Downloads: 0
Arboricultura ornamentala este o stiinta horticola care are ca obiect de studiu cunoasterea plantelor lemnoase sub raportul insusirilor botanice, decorative si al particularitatilor biologice si ecologice, precum si cunoasterea tehnologiilor de producere si cultura a acestora.
Arboricultura ornamentala utilizeaza cunostinte importante furnizate de alte stiinte fundamentale si aplicative, cum ar fi: Botanica, Ecologia, Dendrologia, Fiziologia, Pedologia, Agrochimia, Protectia plantelor, Ameliorarea plantelor, Mecanizare, Management etc.Importanta Arboriculturii ornamentale ca sector de productie decurge din functiile complexe ale vegetatiei lemnoase: crearea unui climat mai favorabil sanatatii oamenilor, atenuarea poluarii atmosferice, protectia solului si apelor, valorificarea terenurilor necorespunzatoare pentru agricultura si constructii, infrumusetarea spatiilor verzi exterioare, a strazilor si zonelor construite, etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.