Ai ales sa descarci cursul:

Managementul investitiilor si sistemelor financiare

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
INVESTITIILE, privite ca suma a cheltuielilor facute pentru realizarea de noi obiective, dezvoltarea/modernizarea celor existente, reprezinta o cheltuiala certa pentru un viitor ce contine elemente de incertitudine, generate de obicei de evolutia pietei.
PROCESUL INVESTITIONAL
a fost si ramane un proces complex, care inglobeaza toate activitatile si operatiunile intreprinse pentru plasarea unor capitaluri proprii sau atrase, cu scopul realizarii si punerii in functiune a unor obiective economice, sociale sau de alta natura, precum si fructificarea resurselor banesti plasate la alti intreprinzatori (cu titlul de actiuni, obligatiuni etc.).
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.