Mediul extern al firmei

Nota: 9.57
Nivel: Facultate
Pagini: 4
Downloads: 0
Orice firma trebuie sa fie descrisa de un astfel de model - sistem deschis, care implica interactiuni permanente intre aceasta si mediul sau extern. Este posibil ca firma sa nu poata face nimic - sau numai foarte putin pentru a schimba elementele si fortele externe ce-i conditioneaza evolutia, dar ea nu are alternativa la necesitatea identificarii, evaluarii, previzionarii, receptivitatii si reactiei, provocarii chiar a factorilor externi care-i pot afecta activitatea, mai ales daca se are in vedere faptul ca firma opereaza intr-o societate pluralista (ansamblul stakeholders), formata din grupuri de presiune cu interese diferite, adeseori contradictorii, pe care managementul firmei trebuie sa le integreze si armonizeze.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.