Multiplicarea fungilor

Nota: 10.00
Nivel: Facultate
Pagini: 4
Downloads: 0
1 Proces f.important, pt ca el contribuie la mentinerea distributiei si raspandirii fungilor in biotopuri specifice (biotop vegetal si animal).
Inmultirea survine intr-o anumita etapa de crestere si dezvoltare a fungilor. Ea se poate realiza vegetativ prin simpla fragmentare a miceliului au prin intermediul unor formatiuni specializate numite SPORI. Sporii fungilor pot fii sexuati si asexuati. Sporii sexuati: iau nastere direct sau indirect printr-un proces de incrucisare intre 2 celule de sex opus. Se intalnesc la fungii perfecti. Au un perete gros si reprezinta forma de rezistenta a org la conditiile de mediu nefavorabile si acesti spori asigura raspandirea si supravietuirea speciei respective.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.