Ai ales sa descarci cursul:

Originea si sursele dreptului contabil

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Dictionarul explicativ roman defineste doctrina ca fiind totalitatea principiilor unui sistem politic, stiintific sau religios.Avand in vedere acest cadru conceptual general, doctrina contabila reprezinta totalitatea principiilor fundamentale si de baza prin care se delimiteaza contabilitatea ca o componenta a sistemului informational economic.Doctrina contabila universala constituie o ramura a dreptului contabil modern. Dreptul contabil cuprinde ansamblul regulilor si normelor contabile care reglementeaza sistemul contabil al unei tari. Acceptarea normelor contabile poate fi fortata, voluntara si mixta. In cazul in care normele sunt impuse prin texte legale, ele reprezinta reglementari iar acceptarea acestora constituie un proces complicat care presupune un marketing abil intr-un context politic.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda acest curs cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.