Cum fac sa trimit si eu referate ?

Mergi la adresa Trimite un referat. Acolo vei gasi un formular pe care-l completezi (titlu referat,descriere,clasa,etc) . Chiar poti castiga premii

Am gasit un referat virusat ! Ce sa fac ?!!

TOATE referatele de pe site sunt scanate inainte de aprobare . Daca insa totusi ai gasit un referat infectat , da-ne un mail (wembaster@referat.ro) care sa specifice si despre ce referat este vorba , si vom verifica problema.

Am trimis un referat . Cand se baga pe site ?

De indata ce il verificam (maxim 4 zile) . Asta inseamna sa corespunda calitativ (minim 2 pagini jumatate,sa nu fie COPIAT din Encarta, Wikipedia sau alte surse evidente, etc) . Daca nu indeplineste aceste criterii , referatul NU va fi introdus pe site .

Am gasit un referat duplicat/prost. Ce faceti

Spune-ne despre care referate este vorba si vom remedia situatia .

Pe ce criterii se dau notele referatelor ?

In momentul in care trimiti un referat , el va capata initial nota 5 , exceptand referatele care ni se par exceptionale . Dupa aceea , nota este stabilita de useri prin intermediul unei pagini care este inclusa in referat , pagina in care fiecare user care a downloadat referatul respective poate da o nota acestuia dupa cum doreste. Nota 'finala' se calculeaza 'real-time' facand-se ca la scoala media aritmetica .

Am gasit un referat pe tema care ma interesa dar nu e bun . Ce fac ?

Verifica daca referatul este destinat clasei care te intereseaza . Aceleasi subiecte se studiaza pe parcursul mai multor ani de scoala . Bineinteles ca un referat despre Eminescu studiat in clasa a 5-a nu va fi bun pentru cineva care-l studiaza la liceu .

Cum iau un referat ?

Click pe categoria in care crezi ca se gaseste referatul (ex : Arghezi se va gasi la Romana) . Apoi localizeaza referatul facand browse cu ajutorul meniului de jos (pagina 1,2,3,4..etc) . Sau poti folosi motorul de cautare al referat.ro introducand cuvantul cautat in searchboxul din dreapta sus . Apoi click pe numele referatului , vei fi dus in pagina de download , unde daca exista un preview la referatul respectiv , va fi afisat un icon () . Click pe acel icon pentru a vedea ce contine acel referat pe scurt (daca referatul contine poze , ele nu vor fi afisate) . Apoi , daca esti satisfacut :p , click pe butonul download .

De ce am nevoie pentru a vedea un referat ?

De un program de dezarhivare (winzip) si de Microsoft Word sau un alt program care sa poata citi fisier Word ( OpenOffice de exemplu ) . Daca ai Windows XP instalat , nu ai nevoie de Winzip(sau de alt arhivator)

Am nevoie de referatul XXX la material YYY! Ma poti ajuta ?

Incearca sa localizezi referatul de care ai nevoie cu ajutorul motorului de cautare de pe site. Daca nu ai gasit referatul dorit intra in sectiunea Cere un referat! si completeaza formularul respectiv prin care ne informezi despre ce referat ai nevoie, astfel vom incerca sa te ajutam. Raspunsul cererii tale il vei primi pe mail.

Cum va pot contacta ?

Prin e-mail (webmaster@referat.ro)

Cat costa ?

Referatele noastre pot fi downloadate gratis, acest privilegiu pe care ti-l oferim este valabil pentru toate referatele de pe site-ul nostru. Percepem taxa numai pentru download licente din sectiunea Student Center.

Am cautat cu motorul vostru MP3-uri si nu am gasit . Cum este posibil ?

Motorul de cautare referat.ro cauta doar prin paginile siteului referat.ro . Incearca o cautare pe Google pentru orice altceva .

Am si eu o pagina de web . Pot sa o tin la voi pe server?

Nu.

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.