Antrenarea si coordonarea in cadrul unei firme din servicii Orange

Trimis la data: 2012-12-12
Materia: Economie
Nivel: Facultate
Pagini: n/a
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: andreyn
Dimensiune: 4138kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: ppt
Acorda si tu o nota acestui laborator:
Orange este brandul sub care France Telecom furnizeaza servicii de comunicatii mobile, internet si televiziune. Grupul France Telecom este unul dintre liderii mondiali in servicii de telecomunicatii, cu peste 183 de milioane de clienti pe 5 continente.Orange a fost infiintata in anul 1994 de canadianul Hans Snook, care a condus compania pana in 2001, cand devine operatorul de telefonie mobila No.1;

Laboratoare similare:

Compania a fost listata la bursa din Londra in 1996, atragand investitori precum Hutchison Whampoa (48%) si British Aerospace (22%) In anul 2000 operatorul german Mannesmann (detinut de Grupul Vodafone AirTouch) preia Orange la valoarea de 32 mld $. Datorita unor reglementari privind concurenta, in acelasi an, Orange este cumparata de Grupul France Telecom la o valoare de 40 mld $).In anul 2001 actiunile Orange reintra pe bursa (Paris), iar din anul 2004, cand este integral detinuta de France Telecom, isi incepe adevarata extindere.

Apartinand initial firmei Hutchison Telecom, marca Orange a fost utilizata si de subsidiarele acesteia in Asia si Australia pana in anul 2009, iar in India marca este preluata de companie incepand cu 2010, dupa ce Orange Mumbai devine Hutch.Astazi, marca Orange este utilizata cu licenta in Israel de catre Partner Communications Company Ltd si multi alti mici operatori din America de Sud.

Orange este o companie care activeaza si in productie: Orange Electronic Co.Ltd (electronice), Orange Elephant (productie si distributie de jucarii cu sediu central in Hong Kong), avand si parteneriate in industria auto: Chevrolet), Renault- Dacia (Sandero Orange).Orange activeaza in Romania sub aceasta denumire din 2002, pana in acest an operand sub marca Dialog. In 2011, Orange detinea 171 de unitati in franciza, 99 magazine proprii ,117 puncte de vanzare pe baza parteneriatului cu lantul de retail Euro GSM si 77 cu reteaua Say.

Gandind ca viitori afaceristi, indraznim sa spunem ca antrenarea si coordonarea in firmele noastre vor avea menirea de a armoniza activitatea tuturor celor implicati printr-o comunicare deschisa si constanta pe toate nivelurile ierarhice, prin transmiterea informatiilor in mod accesibil, prin concentrarea asupra feedback-ului si mai ales prin motivarea oamenilor intrucat munca fara pasiune, e ca pomul fara fruct.

Dar pana a ne cladi propria afacere, am verificat situatia reala privind antrenarea si coordonarea angajatilor in cadrul firmei Orange Romania. In acest sens, am intocmit un chestionar care contine intrebari viabile si la subiect astfel incat sa aflam daca angajatii Orange au parte de ceea ce presupun aceste doua functii manageriale.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.