Comunicare pe internet prin programe

Trimis la data: 2013-06-25
Materia: Informatica
Nivel: Liceu
Pagini: n/a
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: farmeru11
Dimensiune: 611kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: ppt
Acorda si tu o nota acestui laborator:
Yahoo! Messenger este un client de chat in timp real dezvoltat de compania Americana Yahoo!. Yahoo! Messenger este unul din cele mai populare softuri de chat si interactionare sociala pe internet, el putand fi descarcat gratuit, iar utilizatorii putand folosi un singur Yahoo! ID pentru toate serviciile companiei.

Laboratoare similare:

Skype este o aplicatie free extrem de populara, ce poate fi utilizata pentru sesiuni de videoconferinta, chat si apeluri audio, realizate gratuit in sistem Skype-to-Skype, sau catre retele de telefonie mobila, la tarife competitive, indiferent locatia apelata.Skype permite importarea adresei de contacte din programe ca Microsoft Outlook, Outlook Express, GMail, Hotmail si Yahoo Messenger, pentru utilizarea in cadrul aplicatiei.


TeamSpeak este o aplicatie de calitate cu ajutorul careia poti avea convorbiri via internet. TeamSpeak se concretizeaza intr-o aplicatie ce foloseste resurse client dar si server side. Serverul TeamSpeak se comporta ca un host pentru multiplele conexiuni ale clientului, capabil sa se descurce chiar si cu mii de useri conectati in acelasi timp.

Sites - permite integrarea tuturor site-urilor web din cadrul companiei precum si a componentelor de raportare centralizata a diferitelor aplicatii. Este destinata partajarii de documente, integrarea cu acplicatiile Office, gestiunea echipelor si proiectelor, publicare de informatii pentru diferite entitati interesate.

Insights - in traducere aproximativa, componentele care ajuta la intepretarea si intelerea continutului, se regasesc doar in versiunile Enterprise si adreseaza in special sectorul de Business Intelligence. Pun la dispozitia beneficiarilor un set extins de rapoarte, indicatori de performanta, componente de conectare la diferite surse de date si interconectare cu aplicatii de business. Din aceeasi categorie fac parte: Excel Services, Visio Services, PowerPivot si Performance Point Services.

Search - setul de componente specializate in regasirea informatiilor din cadrul sistemelor Intranet. Batalia este destul de apriga pe sectorul de cautare, pentru ca in momentul in care ai foarte multe informatii stocate apare necesitatea regasirii rapide a lor. Chiar daca toate celelalte functii sunt destinate organizarii eficiente si user-centric a datelor si informatiilor, cautarea este esentiala. O componenta speciala a cautarii este reprezentata de componenta de Federated Seach, care permite regasirea de informatii direct pe web... sau in alte site-uri interne care nu sunt integrate in mod direct in SharePoint. Pentru cei care doresc si mai mult de la componenta de cautare pot apela la urmatoarele tehnologii: - MicrosoftAz SharePointAz Foundation 2010 search, - MicrosoftAz Search Server Express, - Microsoft Search Server 2010,
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.