Criteriul Kurbitz

Trimis la data: 2010-03-05
Materia: Economie
Nivel: Facultate
Pagini: 7
Nota: 9.90 / 10
Downloads: 0
Autor: Adela Ionescu
Dimensiune: 47kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui laborator:
Criteriul Ruth-Kurbitz permite a determina daca un sistemeste stabil sau nu fara a rezolva ecuatia caracteristica (daca rezolvam ecuatiile caracteristice, sistemul este stabil inferior daca se afla in partea stinga a planului complex).

Laboratoare similare:

Pentu ca un sistem sa fie stabil dupa rezolvare este necesar sisuficient ca:
-toti coeficienti ecutiei caracteristice si
-determinanti formati din matricea Kurbitz Husa fie de acelasi semn.

Din ecuatia caracteristica de grad n se obtine: matricea Kurbitz n de tip n*m astfel incat pe diagrama principala se afla coeficienti ecuatiei caracteristice incepind cu an-1...a0 . Pe coloanade crestere in scadere coeficienti descresc loc ce urmeaza a fi ocupat de coeficienti cu indici superiori n si inferiori 0 se vor completa cu 0.

Minorul D2 este pozitiv pentru ca K
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.