Dare de seama de la practica de productie

Trimis la data: 2013-02-06
Materia: Economie
Nivel: Facultate
Pagini: 24
Nota: 9.58 / 10
Downloads: 0
Autor: mariamoraru
Dimensiune: 3347kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui laborator:
In prezenta lucrare, drept studiu de caz la desfasurarea procesului de aprovizionare, cit si situatia economico-naturala in cadrul unitatilor agro-industriale ne va servi IM "Basarabia Lwin Invest" SRL. IM "Basarabia Lwin Invest" SRL a fost fondata la data de 28 aprilie 1995, in baza Legii cu privire la investitiile straine cu privire la Antreprinotiat si Intreprinderi din 1992. Aceasta este o intreprindere mixta moldo-letona, care a luat fiinta in aprilie 1995, fiind fondata de catre firma agroindustriala "Doina" cu sediul permanent pe str. K. Marx 2005, or. Basarabeasca, Republica Moldova si societatea cu raspundere limitata intreprinderea mixta ,,Mold-Balt" cu sediul permanent pe str. Zentenes 20-95, or. Riga , Republica Letona.

Laboratoare similare:

Totodata, achizitiile sint importante ori de cite ori organizatia isi cheltuieste o proportie semnificativa din venituri pentru a achizitiona bunurile si serviciile care ii permit sa-si desfasoare activitatea economica. Organizarea aprovizionarii tehnico-materiale trebuie efectuata astfel incat sa contribuie la asigurarea completa, complexa si la timp a unitatii economice cu mijloacele de munca si obiectele muncii, asigurarea conditiilor optime de depozitare a resurselor materiale, alimentarea rationala a locurilor de munca cu resursele materiale necesare si utilizarea rationala a resurselor materiale astfel incat sa se respecte normele de consum stabilite si stocurile de productie determinate.

La etapa actuala, pentru ca intreprinderea sa cunoasca o cale ascendenta in dezvoltarea sa, este necesar sa se tina cont de anumiti factori care conditioneaza activitatea acesteia.
In prezenta lucrare am studiat procesul de aprovizionare in cadrul IM "Basarabia Lwin Invest" SRL, care are ca domeniu de activitate producerea si imbutelierea vinurilor, spumantelor si a altor tipuri de bauturi alcoolice. Scopul. In aceasta dare de seama mi-am pus drept scop consolidarea cunostintelor teoretice in vederea deprinderilor profesionale,

analizarea cit mai detaliata a procesului de achizitionare a materiei prime si elaborarea strategiilor de perfectionare a acestui proces in cadrul IM "Basarabia Lwin Invest" SRL .In prezenta lucrare, drept studiu de caz la desfasurarea procesului de aprovizionare, cit si situatia economico-naturala in cadrul unitatilor agro-industriale ne va servi IM "Basarabia Lwin Invest" SRL. IM "Basarabia Lwin Invest" SRL a fost fondata la data de 28 aprilie 1995, in baza Legii cu privire la investitiile straine cu privire la Antreprinotiat si Intreprinderi din 1992.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.