Evaluarea calitatii produselor de panificatie in cadrul societatii - SC Demopan SA

Trimis la data: 2010-06-04
Materia: Agronomie
Nivel: Facultate
Pagini: n/a
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: Alexandra Stanescu
Dimensiune: 1252kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: ppt
Acorda si tu o nota acestui laborator:
Definitie: In conformitate cu STAS ISO 8402 din 1995, calitatea reprezinta ansamblul de proprietati si caracteristici ale unui produs sau serviciu care-i confera acestuia aptitudinea de a satisface necesitatile exprimate sau implicite.

Laboratoare similare:

Calitatea produselor alimentare:
Valenta legala;
Valenta nutritiva;
Valenta igienico - sanitara;
Valenta tehnologica;
Valenta senzoriala;
Valenta estetica.

Metoda comparativa directa:
Raportul calitativ;
Indicatorul de calitate;
Indicatorul sintetic de calitate.

Obiectivele urmarite in obtinerea oricarui produs alimentar:Siguranta;Calitatea. Documentele care certifica si atesta calitatea:Certificatul de calitate;Certificatul starii igienico - sanitare; Buletinul de analiza.

Certificatul de garantie:denumirea completa a produsului;data livrarii catre unitatea beneficiara sau data cand a avut loc vanzarea;termenul de garantie;semnatura conducatorului unitatii.

In cadrul firmei S.C. DEMOPAN S.A. s-a propus implementarea unui sistem menit sa asigure imbunatatirea calitatii produselor si sa aprecieze in mod constant activitatea personalului implicat direct in fabricarea produselor de panificatie.Astfel, fiecare salariat este monitorizat prin existenta a cel mult 3 sanctiuni:o prima sanctiune este indicata de o mustrare scrisa si instruire pentru deficienta constatata;

O a doua sanctiune o reprezinta retinerea a 10 % din salariu timp de o luna inclusiv suspendarea sporurilor si o noua instruire pentru deficienta constatata ;o ultima sanctiune duce la desfacerea contractului individual de munca.Oricare dintre cele trei sanctiuni se face pentru defecte critice, principale si majore.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.