Generarea si managementul documentelor

Trimis la data: 2010-06-04 Materia: Management Nivel: Facultate Pagini: 7 Nota: / 10 Downloads: 51
Autor: Rucescu Nistor Dimensiune: 22kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui laborator: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Se cere sa se editeze un fragment de text cu continut stiintific (matematici speciale), pe 2 pagini A4, respectand regulile expuse in continuare. Atentie: acest ghid NU este redactat conform regulilor ce trebuie respectate la realizarea temei! Tema se va preda pe disketa si insotita de:un exemplar tiparit al documentului Word.
Referate similare: Nu exista laboratoare similare

Organizarea textului este urmatoarea:
Data, titlu, autor (numele studentului, grupa, anul de studii), rezumat, introducere, capitolul 1, eventual si capitolul 2, lista bibliografica.
Se va respecta ortografia impusa de Academia Romana (scrierea cu a, de exemplu: camp).

Pentru a avea acces la literele specifice limbii romane (a, a, t, s, i) se va folosi fontul Times New Roman, inserand literele intr-unul din urmatoarele doua moduri: (I) se foloseste, de fiecare data, comanda Insert/Symbol/normal text (Latin Extended A), si se alege caracterul dorit direct din tabela, sau (II) se ataseaza fiecarui caracter (a, a, t, s, i) cate un "Shortcut Key", reprezentand o combinatie specifica de doua taste (exemplu: pentru litera i, Ctrl+I), dupa care se editeaza intregul text direct de la tastatura, folosind setul de "Shortcut Keys" programat.

Tabelele vor fi incluse in text, in apropierea locului unde sunt mentionate. Tabelele vor fi astfel proiectate incat sa poata fi incluse in latimea paginii (setata "Portrait"). Daca un tabel trebuie sa continue si pe pagina urmatoare, atunci se include dupa capul de tabel un rand numerotat, care va fi repetat la inceputul continuarii de pe pagina urmatoare. Denumirea si legenda (de exemplu: Tabelul 1 - Ecuatii) vor fi plasate centrat, deasupra tabelului, cu stilul Legenda tabele:

Incadrarea si numerotarea ecuatiilor se poate realiza prin intercalarea unui tablou cu un rand si doua coloane inegale. In prima coloana, de 11.5 cm latime, textul va fi centrat (Alignment: Centered), iar in coloana a doua, de 1.5 cm latime, textul va fi aliniat la dreapta (Alignment: Right), cu o retragere de 0.05 cm (Indentation: Right: 0.05 cm). La ambele coloane se lasa, de regula, sus si jos cate 0.5 li=6pt (Spacing Before = Spacing After = 6pt); daca formula este mai "inalta" de 1 rand, atunci numarul sau se asaza, aproximativ, in dreptul "jumatatii" formulei. Ecuatia se scrie in prima coloana a tabelului, iar numarul ecuatiei in a doua coloana. Aceasta metoda permite alinierea uniforma, fara tab-uri, a ecuatiilor.

Stiri
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.