Lucrare individuala la audit

Trimis la data: 2015-05-08
Materia: Contabilitate
Nivel: Facultate
Pagini: 6
Nota: 9.86 / 10
Downloads: 0
Autor: darii
Dimensiune: 19kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui laborator:
Conform Legii privind controlul financiar public intern in entitatea publica X a fost instituita Unitatea de Audit Intern (UAI). UAI este condusa de catre conducatorul acesteia, care are in subordinea sa 4 auditori interni. Conducatorul UAI si inca 2 auditori interni dispun de certificat de calificare al auditorului din sectorul public si de certificat de calificare in domeniul specializat al auditorului din sectorul public, iar 2 auditori poseda numai certificat de calificare al auditorului din sectorul public.

Laboratoare similare:

Entitatea publica X reprezinta o institutie Medico Sanitara Publica, care este parte componenta a Serviciiului centralizat Asistenta medicala Urgenta din RM. Institutia a fost organizata in conformitate cu Directivele si Deciziile Guvernului RM, ordinele si dispozitiile Ministerului Sanatatii. Principalele obiective operationale ale entitatii reprezinta:
1. Asigurarea asistentei medicale urgente in regim non-stop populatiei pe intreg teritoriul de deservire;

2. Adaptarea sistemului de medicina urgenta la necesitatile comunitatii;
3. Fortificarea posibilitatilor tehnico-materiale, informationale si umane de reactionare rapida si implementarea tehnologiilor moderne de stabilire si mentinere a functiilor vatale ale organismului.
In activitatea sa UAI se ghideaza de Planul strategic de audit intern care a fost elaborat pe perioada 2013-2015. Conform planului nominalizat in anul 2014 auditorii interni urmeaza sa auditeze urmatoarele procese ale entitatii:
6.Procesul decontarilor cu titularii de avans;

1. De identificat obiectivele si obiectele auditarii.
Obiectele auditarii
Avansurile pentru decontare se folosesc pentru:
-acoperirea cheltuielilor legate de deplasari,
-procurarea marfurilor de cancelarie si alte bunuri materiale,
-acoperirea cheltuielilor de transport - aprovizionare.
Partea principala a avansurilor spre decontare se foloseste pentru acoperirea cheltuielilor legate de deplasari. In timpul deplasarii lucratorilor li se compenseaza urmatoarele cheltuieli:
-diurna,
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.