Nucleul Tempo Kernel

Trimis la data: 2008-06-09
Materia: Automatica
Nivel: Facultate
Pagini: 66
Nota: 8.60 / 10
Downloads: 14
Autor: Alina
Dimensiune: 141kb
Voturi: 3
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui laborator:
Laborator despre Nucleul Tempo Kernel
Structura proceselor pe care le prelucreaza Nucleul Tempo
Nucleul multitasking Tempo fundamenteaza principiile ce stau la baza unui sistem de operare si reprezinta un punct de plecare pentru dezvoltarea de aplicatii multitasking si in timp real pentru conducerea proceselor industriale. Un prim exemplu contine un singur proces care afiseaza pe ecran un text simplu: "Hello, world!".

Laboratoare similare:

Laborator despre Nucleul Tempo Kernel
La pornire, Tempo creeaza un singur proces (task) prin functia Main() si transfera controlul procesului. Procesul incepe executia la prima declaratie, instructiune din functia Main(). Dupa ce se tipareste mesajul, Main() se termina si se returneaza controlul catre Nucleul Tempo. Tempo atunci va distruge procesul si se termina rularea.

//ch2ex1.cpp - modul sursa
#include
#include "tempo.h"
//functia radacina pentru procesul main
void Main()
{
CS(cout
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.